Fotoalbum van TML (9,5)

Volgende
Terug naar albums
Sorteren op:

Titel:
Elessar
Beschrijving:
Dit model komt uit juni 2004, vrij oud dus, maar het leek me toch leuk om even te uploaden! Geschilderd voor een vriend destijds, en toen een erg goed gelukt model.
Geupload op:
29/01/08
Cijfer:
7,9
Titel:
Prince Imrahil
Beschrijving:
Na lang wachten staat hij er toch op, na het aanpassen van een aantal dingen, en het maken van nieuwe foto's. Ik ben er heel erg tevreden mee! Heb er echt zo goed als niks bij waar ik me aan erger, en dat komt niet zo vaak voor. Ik ben vooral blij hoe de blendings in het metaal en het gezicht naar voren komen, dat was het moeilijkst, (vooral het metaal). Commentaar meer dan welkom!
Geupload op:
20/11/06
Cijfer:
9,3
Titel:
Uruk-Hai met Pippin
Beschrijving:
Beschrijving van je miniatuur: Eén van de modellen die ik voor de PaintingGuide voor de laatste nieuwsbrief, 'Isengard' heb geschilderd. De Uruk-Hai van Amon-Hen die Pippin ontvoert. Ben zelf tevreden over de modellen, niet al te lang over gedaan, snel door kunnen werken, en van goed niveau voor de nieuwsbrief. Vooral een model om veel dingen op te kunnen laten zien, handig voor de PG. Niet veel spectaculairs mee gebeurd dus, maar ik vond ze erg leuk om te doen! Ik heb de miniaturen filmgetrouw proberen te houden, maar niet te donker, zodat ze saai zouden worden. Commentaar meer dan welkom!
Geupload op:
25/10/06
Cijfer:
7,9
Titel:
Uruk-Hai met Merry
Beschrijving:
Beschrijving van je miniatuur: Eén van de modellen die ik voor de PaintingGuide voor de laatste nieuwsbrief, 'Isengard' heb geschilderd. De Uruk-Hai van Amon-Hen die Merry ontvoert. Ben zelf tevreden over de modellen, niet al te lang over gedaan, snel door kunnen werken, en van goed niveau voor de nieuwsbrief. Vooral een model om veel dingen op te kunnen laten zien, handig voor de PG. Niet veel spectaculairs mee gebeurd dus, maar ik vond ze erg leuk om te doen! Ik heb de miniaturen filmgetrouw proberen te houden, maar niet te donker, zodat ze saai zouden worden. Commentaar meer dan welkom!
Geupload op:
25/10/06
Cijfer:
8,5
Titel:
Legolas en Gimli
Beschrijving:
Legolas en Gimli, de enige rede dat ik dit model ooit gekocht en geschilderd heb, was dat ik het een supervet model vond, en het heel graag wilde schilderen. Nou dit is het resultaat daarvan, en ik ben er dik tevreden over!
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
9,6
Titel:
Galadriel
Beschrijving:
Mijn Galadriel, heeft enige tijd geduurd, maar hier is toch het eindresultaat. Schilderwerk heeft relatief weinig tijd gekost, zo'n 5-10 uur, inclusief de base, maar vooral druk druk druk! Ben zelf heel erg tevreden ermee, vooral over de base, die mooier is geworden dan ik had durven hopen. Het is in NMM geschilderd, voor zover er metaal aan het model zit. Verder heb ik zelf geen op of aanmerkingen, ben zoals gezegd gewoon heel erg tevreden! Jullie commentaar graag!
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
9,5
Titel:
Swan Knight of Dol Amroth
Beschrijving:
Mijn Swan Knight of Dol Amroth, waarmee ik de 'mounted' schilderwedstrijd op The Citadel heb gewonnen. Ik ben er heel erg tevreden mee! Was ook een best snel werkje, en hopelijk groeit dit uit tot een heel leger (wat ik nog altijd van plan ben).
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
9,8
Titel:
Haradrim [blauw kleurenschema]
Beschrijving:
Deze Haradrim, in het blauw geschilderd, was een cadeau voor mijn moeder. Ze was erg blij mee, en daarmee ik dus ook!
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
8,1
Titel:
High Elf
Beschrijving:
De eerste High Elf die ik schilderde na deel 2 van Battle Games in Midden Aarde. Ik heb hier een wat andere goud kleur proberen te bereiken dan Shining Gold, met een wat diepere bruine kleur er doorheen. Ik heb getweifeld of ik het nog zou afwerken met een groene wash, maar ik heb dit uiteindelijk niet gedaan omdat ik bang was dat het 't effect teniet zou doen. Als ik nog eens een high Elf schilder zal ik dat wel doen (ik heb nu ook Green Ink gekocht).
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
7,8
Titel:
Ringwraith
Beschrijving:
Ik heb alle 5 de ringwraiths, en ik was van plan ze alle vijf zo te schilderen, al ben ik tot nu toe nog nooit verder dan deze gekomen. Dit was een klein werkje, snel gedaan, en ben er wel goed gelukkig mee. Nu nog eens de rest afmaken!
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
8,4
Titel:
Haradrim
Beschrijving:
Haradrim Warrior, al een hele tijd geleden ooit geschilderd voor een schilderwedstrijd op TPF, en daarna ook nog eens ingezonden voor een schilderwedstrijd in Sittard. Ik ben er tevreden mee, voor toen was het een hele goede prestatie, en voor nu nog steeds wel hoor.
Geupload op:
22/10/06
Cijfer:
7,8
Titel:
Diorama - Maethor
Beschrijving:
Dit was mijn wedstrijd inzending voor de thematische wedstrijd, 'duel'. Ik ben er zelf vrij tevreden over, zeker als je bedenkt dat dit het eerste werkje is na een stop van 4 maanden. De Rohan Captain heeft de meeste tijd gekost, aangezien dat ook een conversion is. De miniaturen zitten niet vast op het diorama, maar kunnen eraf worden gehaald en zo dus verwisseld worden voor andere modellen. Hope You Like It!
Geupload op:
26/03/06
Cijfer:
9,1